Vaša košarica je trenutno prazna

Carina

 

Napomena: Ove upute i obavijesti vrijede samo za naše korisnike te takav postupak ne može biti primijenjen na carinjenje robe naručene u privatnom angažmanu!

 

Za naručivanje proizvoda iz inozemstva, valja biti upoznat s carinskim propisima i tretmanima, te uvjetima carinjenja vaših pošiljaka. Naši korisnici su u potpunosti osigurani od potrebe za samostalnim carinjenjem pošiljaka te pribavljanju potrebne dokumentacije za iste. S toga, ako ste privatni korisnik, sljedeće informacije će vam biti dobrodošle.

 

Proizvodi naručeni putem našeg posredovanja se šalju iz Amerike te neki od njih pripadaju u porezni i carinski tretman. Kako bi bili na vrijeme informirani o eventualnom carinjenju pošiljaka, obavještavamo vas da za Hrvatsku postoje različiti carinski tretmani.

 

Carinski tretmani

Postupak preuzimanja pošiljke

  • Za pošiljku naručenu manje vrijednosti od 160,00kn, nema dodatnih carinskih i poreznih troškova
  • Za pošiljku naručenu veće vrijednosti od 160,00kn, vjerojatno ćete obavezni biti platiti troškove uvoza prilikom preuzimanja paketa.
    Prednost za naše korisnike je ta što u potpunosti mi pribavljamo svu potrebnu dokumentaciju, ispunjavamo i šaljemo sve potrebne zahtjeve carini u vaše ime te uz vašu suglasnost potpuno besplatno.

 

Vjerujemo kako smo vam pojasnili postupke i uvjete carinjenja za privatne korisnike te smo vam pomogli u odluci na prvi korak. Registrirajte se već danas u sustav za naručivanje i pristupite iHerb naručivanju!

KUPNJA NA RATE

DO 24 RATE BEZ KAMATA

BESPLATNA DOSTAVA

ZA NARUDŽBE OD 270KN DO 360KN

NAJVEĆI WEBSHOP

VIŠE OD 29.000 PROIZVODA
X

Right Click

No right click