Vaša košarica je trenutno prazna

Načini plaćanja

 

Jedna od najbitnijih stvari zašto se korisnici odluče na suradnju s nama su jednostavni načini plaćanja, dostupni svima. Sada ćemo vas informirati o načinima i mogućnosti plaćanja narudžbi.
Prije svega, naši korisnici jedini mogu na iHerbu kupovati na 24 rate bez kamata hrvatskim kreditnim i debitnim karticama. S druge strane, dovoljno je imati gotovinu u rukama ili novac položen na svoj tekući ili žiro račun i uplatiti narudžbu na neki od ostalih 5 jednostavnih i inovativnih načina plaćanja.

 

1. - Kartično plaćanje, do 24 rate bez kamata
Uvjeti kartično plaćanja su;

 • Do 24 rate bez kamata
  Plaćanje do 24 rate moguće je Visa Avenue Mall i MasterCard karticama Zagrebačke banke. ( Obročno plaćanje karticama ZABA-e moguće je za narudžbe veće od 500,00 kuna. )
 • Do 12 rata bez kamata
  Plaćanje do 12 rata moguće je Premium Visa, Diners te Visa Inspire i Maestro karticama Privredne banke Zagreb.
  Plaćanje do 12 rata moguće je Maestro karticama Erste&Steiermarkische banke, Istarske Kreditne Banke Umag, Sberbank, Kent Banke, Agram Banke i Slatinske Banke. ( Obročno plaćanje ovim karticama moguće je za narudžbe veće od 200,00 kuna. )
 • Jednokratno
  Za sve ostale kartice, dostupno je samo jednokratno plaćanje

2. - Opća uplatnica u pošti, banci, Fini
Dobar i najstariji način plaćanja koji preferira i dalje veliki broj korisnika u Hrvatskoj je plaćanje u poslovnici pošte, banke ili Fine. Kako bi uplatu izvršili na ovaj način možete isprintati već unaprijed ispisanu uplatnicu s 2D barkodom koju ćemo vam poslani na email i donesti u poštu, banku ili Finu. Djelatnik će vam otrgnuti manji dio uplatnice kao dokaz uplate a lijevi ( veći dio ) zadržati. Ako nemate gdje isprintati uplatnicu, možete prepisati podatke s uplatnice i u pošti, banci ili Fini ispuniti uplatnicu po našem uzorku.


3. - Internet bankarstvo
Iz udobnosti svog doma, kreirajte novi nalog za plaćanje putem internet bankarstva i prepišite podatke s naše uplatnice koja će Vam biti poslana na email.


4. - Mobilno bankarstvo
Putem mobilnog bankarstva Zagrebačke, PBZ, Addiko, Raiffeisen, Erste, Otp i HPB banke možete slikati 2D barkod na uplatnici i vaša mobilna aplikacija će ispuniti podatke te spremiti nalog za plaćanje. U većini slučajeva nije potrebno printati uplatnicu već kameru mobitela usmjeriti prema 2D barkodu na ekranu svog računala.
Ako vaše mobilno bankarstvo ne podržava plaćanje računa putem 2D barkod tehnologije, molimo vas ručno ispunite novi nalog za plaćanje putem mobilne aplikacije. Podatke za plaćanje prepišite s uplatnice koja će vam biti poslana na email.


5. - Tisak, iNovine, Konzum
Žurite negdje i usput vam je kiosk Tiska, iNovina ili Konzum? Isprintajte uplatnicu koja će vam stići na email i pokažite ju djelatniku. On će skenirati 2D barkod s uplatnice i dati vam potvrdu o plaćenoj narudžbi. Jednostavno, brzo i bez čekanja u redu.


6. - Benzinske crpke Crodux i Petrol
Neki korisnici koji nemaju internet ili mobilno bankarstvo a žele što prije uplatiti svoju narudžbu kako bi iskoristili određene ostvarene popuste na akcijskim proizvodima će iskoristit ovaj način plaćanja. Većina Crodux i Petrol benzinskih crpki rade 0-24h te potvrdu uplate narudžbe možete poslati našoj korisničkoj podršci. Napomenimo još da benzinska crpka Petrol ima najpovoljniju naknadu za plaćanje na tržištu. Isprintajte uplatnicu s 2D barkodom koju ćemo Vam poslati na email i pokažite ju djelatniku benzinske crpke. Djelatnik će Vam otrgnuti manji dio uplatnice kao dokaz uplate a lijevi ( veći dio ) zadržati.


Mnogi korisnici nas redovito pitaju što je s pouzećem i mogućnošću plaćanja putem PayPal-a. Nažalost plaćanje putem pouzeća nije tehnički izvedivo a plaćanje putem PayPal-a ćemo možda uvesti u skoroj budućnosti.
Kupovina na iHerbu se odvija isključivo s plaćanjima unaprijed s toga politika naše tvrtke je isto takva.

Bez obzira na odabran način plaćanja, način dostave je uvijek isti te ovisi jedino o dostavnoj službi koja je preuzela vaš paket. 

KUPNJA NA RATE

DO 24 RATE BEZ KAMATA

BESPLATNA DOSTAVA

ZA NARUDŽBE OD 270KN DO 360KN

NAJVEĆI WEBSHOP

VIŠE OD 29.000 PROIZVODA