Vaša košarica je trenutno prazna

Zašto iHerb?

iHerb u ponudi ima preko 29.000 proizvoda, preko 1400 brandova i isporučuju svoje proizvode u 180 zemalja svijeta. Svi proizvodi su odobreni za korištenje na iznimno zahtjevnom američkom tržištu u smislu propisa kao i konkurencije. Ocjene proizvoda ( zvjezdice ) su moguće samo od strane kupaca koji su kupili proizvod. Također je moguće pratiti/čitati recenzije osoba koje daju ocjene proizvoda.

iHerb ima i vlastite odjele za testiranje proizvoda. Distributivni centri iHerba su certificirani s NSF, GMP i Google Trusted Store Badge oznakom. Mnogi proizvodi u ponudi imaju službene oznake kontrole ili kontrolnih tijela ( gluten-free, bio, vegan itd. )

 

Podrška korisnicima je 24h, 7 dana u tjednu.

Često postoje akcije na proizvode ili grupe proizvoda, povrat vrijednosti ( kao nagrada za sljedeću kupnju ), trial proizvodi ( manja pakiranja proizvoda za probu ).

Svi kupljeni proizvodi mogu se pratiti od dana narudžbe do trenutka isporuke na vašu adresu.

Cijene svih proizvoda su izražene u kunama.

Preporuka za vas je kupovati proizvode manje težine ili pakiranja jer se time snižava cijena poštarine pa i moguće carine. Također je dobro ako proizvod kupujete prvi puta da vidite kako vam odgovora ( oblik, veličina, okus, djelovanje ).

 

Kupnja na iHerbu je zdrava za vas. Započnite odmah naručivati s iHerba!

KUPNJA NA RATE

DO 24 RATE BEZ KAMATA

BESPLATNA DOSTAVA

ZA NARUDŽBE OD 270KN DO 360KN

NAJVEĆI WEBSHOP

VIŠE OD 29.000 PROIZVODA