Do 24 rate

Debitnim i kreditnim karticama svih hrvatskih banaka.

KEKSPay

Putem KEKSPay aplikacije Erste banke.

Aircash

Putem Aircash aplikacije.

Virmanom

Internet ili mobilnim bankarstvom svoje banke.

Gotovinom

U pošti, banci, na kiosku Tiska, Konzumu, benzinskim crpkama.

Jedna od najbitnijih stvari zašto se kupci odluče na kupnju na iHerbico webshopu su jednostavni načini plaćanja, dostupni svima. Sada ćemo vas informirati o načinima i mogućnosti plaćanja narudžbi.

Prije svega, naši kupci jedini mogu proizvode koji su inače dostupni na iHerbu kupovati do 24 rate bez kamata hrvatskim kreditnim i debitnim karticama. S druge strane, dovoljno je imati gotovinu u rukama ili novac položen na svoj tekući ili žiro račun i uplatiti narudžbu na neki od ostalih 5 jednostavnih i inovativnih načina plaćanja.

 

Kartično plaćanje, do 24 rate bez kamata

Do 24 rate bez kamata
– Plaćanje do 24 rate moguće je Visa Avenue Mall i MasterCard karticama Zagrebačke banke. (Obročno plaćanje karticama ZABA-e moguće je za narudžbe veće od 67,00 €.)

Do 12 rata bez kamata
– Premium Visa, Diners te Visa Inspire i Maestro karticama Privredne banke Zagreb.
– Maestro karticama Erste&Steiermarkische banke, Istarske Kreditne Banke Umag, Sberbank, Kent Banke, Agram Banke i Slatinske Banke. (Obročno plaćanje ovim karticama moguće je za narudžbe veće od 27,00 €.)

Jednokratno
– Za sve ostale kartice, dostupno je samo jednokratno plaćanje

 

Opća uplatnica u pošti, banci, Fini

Dobar i najstariji način plaćanja koji preferira i dalje veliki broj korisnika u Hrvatskoj je plaćanje u poslovnici pošte, banke ili Fine. Kako bi uplatu izvršili na ovaj način možete isprintati već unaprijed ispisanu uplatnicu s 2D barkodom koju ćemo vam poslani na email i donesti u poštu, banku ili Finu. Djelatnik će vam otrgnuti manji dio uplatnice kao dokaz uplate a lijevi ( veći dio ) zadržati. Ako nemate gdje isprintati uplatnicu, možete prepisati podatke s uplatnice i u pošti, banci ili Fini ispuniti uplatnicu po našem uzorku.

 

Internet bankarstvo

Iz udobnosti svog doma, kreirajte novi nalog za plaćanje putem internet bankarstva i prepišite podatke s naše uplatnice koja će Vam biti poslana na email.

 

KEKSPay i Aircash mobilne aplikacije

Korisnici KEKSPay i Aircash mobilnih aplikacija mogu skenirati QR kod koji će im se prikazati na ekranu i tako jednostavno napraviti uplatu narudžbe.

 

Mobilno bankarstvo

Putem mobilnog bankarstva Zagrebačke, PBZ, Addiko, Raiffeisen, Erste, Otp i HPB banke možete slikati 2D barkod na uplatnici i vaša mobilna aplikacija će ispuniti podatke te spremiti nalog za plaćanje. U većini slučajeva nije potrebno printati uplatnicu već kameru mobitela usmjeriti prema 2D barkodu na ekranu svog računala.
Ako vaše mobilno bankarstvo ne podržava plaćanje računa putem 2D barkod tehnologije, molimo vas ručno ispunite novi nalog za plaćanje putem mobilne aplikacije. Podatke za plaćanje prepišite s uplatnice koja će vam biti poslana na email.

 

Tisak, iNovine, Konzum

Žurite negdje i usput vam je kiosk Tiska, iNovina ili Konzum? Isprintajte uplatnicu koja će vam stići na email i pokažite ju djelatniku. On će skenirati 2D barkod s uplatnice i dati vam potvrdu o plaćenoj narudžbi. Jednostavno, brzo i bez čekanja u redu.

 

Benzinske crpke Crodux i Petrol

Neki korisnici koji nemaju internet ili mobilno bankarstvo a žele što prije uplatiti svoju narudžbu kako bi iskoristili određene ostvarene popuste na akcijskim proizvodima će iskoristiti ovaj način plaćanja. Većina Crodux i Petrol benzinskih crpki rade 0-24h te potvrdu uplate narudžbe možete poslati našoj korisničkoj podršci. Napomenimo još da benzinska crpka Petrol ima najpovoljniju naknadu za plaćanje na tržištu. Isprintajte uplatnicu s 2D barkodom koju ćemo Vam poslati na email i pokažite ju djelatniku benzinske crpke. Djelatnik će Vam otrgnuti manji dio uplatnice kao dokaz uplate a lijevi ( veći dio ) zadržati.

Brza dostava

Već za nekoliko dana u vašim rukama

Korisnička podrška 24/7

Stojimo vam na raspolaganju, bilo kada

Do 24 rate bez kamata

Podržavamo sve kreditne kartice

Super popusti za kupce

Nikad povoljnija kuppnja iz prve ruke